Main menu
Društvo Dobra volja ŠkofijeDruštvo Dobra volja ŠkofijeDruštvo Dobra volja Škofije

Golažjada 2019 na Škofijah

NA ŠKOFIJAH JE SPET DIŠALO
Društvo Dobra volja Škofije je 5. leto zapored združilo ljubitelje kuhanja golaža v kotličku na prostem in doprineslo k prijetnemu druženju na Škofijah. V soboto 14.9.2019 je prireditev naznanila podžupanja MOK Jasna Softič in od 11.00 ure dalje so pred KS Škofijami poskrbeli, da so Škofije ponovno zadišale po domačnosti in dobri kuhinji.

Beri dalje ...

Pri turističnem društvu Brod iz Sladkega Vrha 2019

Pri turističnem društvu Brod iz Sladkega Vrha 2019Turistično društvo Brod iz Sladkega vrha je povabilo Društvo Dobra volja Škofije na svojo prireditev »Kultura na Muri«, katera se odvija vsako leto sredi poletne sezone.

Beri dalje ...

Koper na dlani 2019

Člani Društva Dobra volja so danes na prazniku Mestne občine Koper ponovno sodelovali na njihovi prireditvi »Koper na dlani«. Predstavljale so se krajevne skupnosti in društva.

Beri dalje ...

Cirbeški kotel 2019

cirbeski kotel 2019Naši člani so se odzvali povabilu Športnega društva Branke Ceršak na prireditev ,, Cirbeški kotel 2019,, kjer se je odvijalo druženje društev ter tekmovanje v ljubiteljskem kuhanju golaža in okrasitvi oziroma aranžiranju stojnic.

Beri dalje ...

Piknik društva

piknik drustva 2019Lepo vreme, odlična kulinarika, prijetni športno tekmovalni izzivi v streljanju z zračno puško, metanju pikada in bližanju krogcev, petju in poslušanju dobre glasbe smo člani praznovali v prijateljskem in družbenem dnevu.

Beri dalje ...

Špargljada 2019 na Škofijah

Prva pomladanska prireditev 2019 je ponovno napolnila Škofije z polno energije. Špargljada Škofije pred Zadružnim domom Hermana Pečariča v organizaciji Društva Dobre volje Škofije in mednarodno tekmovanje v dvigovanju uteži kettlebel v Zadružnem domu organizaciji Društva N1 Gymco Škofije sta v soboto 20.4.2019 ob sončnem vremenu in bogatem obisku dodala Škofijam lep predpraznični občutek prijetnega druženja med ljudmi.

Beri dalje ...